Carlos Platier Luna bij Jc van het oosten Oldenzaal

Geplaatst op: 13 april 2018

Zaterdag 24 maart deden er een 9-tal judoka’s van judo Wijhe mee in Oldenzaal met de jc van het oosten. Sommige van deze judoka’s deden voor het eerst mee. De dag werd bij elk blok begonnen met een warming up door expeditie robinson winnaar Carlos Platier Luna. Dit was erg goed georganiseerd en hij was erg betrokken bij de kids. Er werden daarna poultjes gemaakt en ik heb kunnen genieten van de acties van de judoka’s. 

Na afloop van de partijtjes werden de diploma’s uitgedeeld. Ook was er de mogelijkheid om met Carlos even te praten en op de foto te gaan. Dit kon Renate natuurlijk ook niet laten. Al met al weer een geslaagde jc van het oosten. De volgende jc van het oosten zal plaatsvinden op 21 april in Ootmarsum.Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.