Jc van het Oosten in Wijhe

Geplaatst op: 7 juni 2018

Volgende week zaterdag 16 juni is het zo ver, de judo competitie komt naar Wijhe! Een groot aantal van de leden van locatie Wijhe hebben zich al opgegeven om hieraan deel te nemen. Daarnaast zijn er al een groot aantal vrijwilligers actief om ervoor te zorgen dat deze dag op rolletjes zal lopen. Via deze weg willen wij iedereen die het interessant vind om deze dag bij te wonen uitnodigen om naar Sporthal de Lange slag te komen in Wijhe. Deze informatie wordt op sociale media en in het dorp verspreid via een poster gemaakt door Simone Fransen van GIVLmoon, waar wij erg trots op zijn. Dus wil je nog mee doen, geef je op! Wil je komen kijken? Kom dan gerust binnenlopen op 16 juni bij sporthal de lange slag.Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.