Examens met loterij groot succes!

Geplaatst op: 17 oktober 2018

Het is alweer een tijdje geleden, maar 13 juli hebben de judoka’s van Wijhe hun halfjaarlijkse band- en slip examen afgelegd. Deze keer hadden Godfried en Renate de groep in 2 blokken verdeeld zodat de kids niet heel lang hoefden te wachten. De judoka’s hebben uitstekende worpen laten zien en zijn dan ook allemaal geslaagd voor een nieuwe band of slip.

Daarnaast heeft judo Wijhe bij de examens een loterij georganiseerd. Dit ter sponsoring van de vereniging zodat er spullen aangeschaft kunnen worden of activiteiten goedkoper plaats kunnen vinden. De prijsjes werden mede mogelijk gemaakt door alle ondernemende bedrijven uit Wijhe! Daarvoor vele malen dank!Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.