Shirts en hoodies

Geplaatst op: 17 oktober 2018

Voor de zomervakantie kon er bij de examens een hoodie of shirt besteld worden. Deze zijn na de vakantie binnengekomen en werden meteen vol trots gedragen. Judo Wijhe heeft nu een eigen tenue die gedragen kan worden voor en na trainingen maar is ook zeker geschikt voor activiteiten en uitjes. De setprijs werd mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de loterij tijdens de examens!

Mocht je nog een set (of deel ervan) willen bestellen dan kun je dit aangeven bij Renate. Zij zal inventariseren wanneer er genoeg bestellingen zijn om deze weer de deur uit te doen.Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.