Judokamp!

Geplaatst op: 24 april 2019

De afgelopen tijd is er gewerkt aan een opzet voor het judokamp. Zelf zit ik (Renate) in de commissie hiervoor. De inschrijvingen stromen al binnen want ook dit jaar gaan wij weer naar de Molenkamp in Reutum. Vorig jaar was deze locatie een geweldig succes en dat zal het dit jaar zeker weer worden. Van locatie Wijhe weet ik dat er al een heel aantal judoka’s zich hebben opgegeven!

Heb je je nog niet opgegeven en wil je dat alsnog doen? Het judokamp is voor kids vanaf 7 jaar en je blijft 2 nachtjes logeren. Er worden leuke activiteiten gepland voor alle leeftijden. De kosten hiervoor bedragen €35,- Geef je snel op voor 31 mei! (ps. Ik zal zelf ook mee gaan als kampleiding. Een bekend gezicht voor de kids. Ook Revi, Tijn en Marijn zijn aanwezig wat voor de jongere kids fijn kan zijn)



Facebook

5 days ago

Judo Wijhe - THAG ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

5 days ago

• Trotse momenten in Markelo •Zaterdag 13 april deden deze toppers mee in Markelo. We hebben prachtig judo gezien en ook vele leermomenten. 🥇 Mikay, Teun🥈 Willem🥉 Bart-Jan, Thije, Alisha ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

1 month ago

Mooie Ippon van Willem! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook