Vereniging

Judovereniging THAG is een vereniging die meer dan 150 leden heeft en meerdere locaties bezit. Deze locaties zijn Tubbergen, Harbrinkhoek, Albergen, Geesteren en ook Wijhe is daar later bij gekomen. Daarnaast werkt THAG nauw samen met judo Almelo, Judovereniging Riessen Oonderoet, Judovereniging Ootmarsum en Sportstudio Twente.

Bij judo Wijhe is er al judo mogelijk vanaf 4 jaar. Al op deze jonge leeftijd wordt er op spelender wijs verschillende dingen bijgebracht. Zo leren de kinderen respect te hebben voor elkaar, wordt er discipline bijgebracht en krijgen zij te maken met sociale omgang. Buiten de trainingen om worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zowel door de vereniging als de locatie Wijhe. Hiervoor is een grote groep vrijwilligers actief die dit mede mogelijk kunnen maken.

Judovereniging THAG wordt geleid door een bestuur en een groot aantal commissies, die allen bestaan uit gedreven vrijwilligers. Met behulp van gemeentelijke subsidie en de steun van een groot aantal sponsoren uit de regio, wil het bestuur de contributie zo laag mogelijk houden en daarmee de judo voor iedereen toegankelijk maken.

Judovereniging THAG is ingeschreven bij de Judo Bond Nederland, onder nummer: D5CY65T.

Inschrijving Kamer van Koophandel onder nummer: 40075224.

Facebook

16 hours ago

Judo Wijhe - THAG

Prachtig om te zien!♥️ ...

View on Facebook

2 weeks ago

Judo Wijhe - THAG

Vandaag werd er hard gestreden om prijzen! Bij het sinterklaas toernooi in Markelo kwamen Brent, Buck, Vigo, Senn en Rick in actie.
Allemaal gefeliciteerd met je prijs! We gingen natuurlijk ook nog even op de foto samen.
...

View on Facebook

2 weeks ago

Judo Wijhe - THAG

Sinterklaas toernooi is begonnen. Brent heeft geknokt in het eerste blok en won 3 partijen!!💪🏼Pieten zijn aanwezig op het Sinterklaastoernooi!!! ...

View on Facebook