Westrijden

Als je al even op judo zit vind je het wellicht leuk om eens mee te doen aan een wedstrijd. Hieronder staan twee wedstrijden voor beginners beschreven. Hoe schrijf ik een judoka voor de wedstrijd in? en wat kan ik verwachten bij deze wedstrijd? Mocht je over deze wedstrijden vragen hebben dan kan dat natuurlijk. Deze kunnen gesteld worden via het contactformulier op deze pagina, of tijdens de judolessen.

Mocht een judoka toe zijn aan gevorderde wedstrijden dan gaat dit altijd in overleg met Renate, ook kan zij hier meer informatie over verstrekken.

Alle informatie is onder voorbehoud. Wijzigingen zijn altijd mogelijk!

Jc van het oosten
Gegevens:
Datum: ongeveer 1 a 2 keer per 2 maanden
Tijd: vanaf +- 12.00 uur
Waar: elke keer een andere locatie.
Prijs: elke judoka ontvangt per 100 punten een embleem en certificaat. Volgorde is de kleur van de banden. (wit, geel, oranje, etc.)
Puntentelling: Per gewonnen wedstrijdje 15 punten, verloren wedstrijdje 10 punten.
Hoe schrijf ik in: je maakt een account aan via: www.jcvanhetoosten.nl (het duurt een dag voor het goedgekeurd is en je verder kan). Daarna kun je via de site je aanmelden voor de wedstrijd waar je heen wil.
Kosten: 4 euro meenemen naar de wedstrijd. (liefst gepast)

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door onze club zelf.

Opstaptoernooi Markelo
Gegevens:
Datum: 1 keer per 2 maanden
Tijd: Meestal tussen 8 en 15 uur.
Waar: Markelo (sporthal Haverkamp)
Prijs: Bij dit toernooi behalen de judoka’s een medaille.
Hoe schrijf ik in: Hierbij vermeld je voornaam, achternaam, geboortejaar, gewicht, kleur band, man of vrouw, JBN nummer (als je die nog niet hebt, geef je aan dat deze in behandeling is) aan jvthagwedstrijdsecretariaat@gmail.com
Kosten:  € 6,00 overmaken op rek.nr NL98RABO0122652851 o.v.v. naam kind en het toernooi.

Deze wedstrijd is van het district oost Nederland. Hierbij zijn altijd een aantal coaches aanwezig van onze vereniging. Deze coaches zijn altijd bereid je vragen te beantwoorden. Ook zullen zij de judoka’s begeleiden door het toernooi heen. Het wordt hierbij zeer gewaardeerd als judoka’s en THAG embleem dragen.

 

Facebook

15 hours ago

Judo Wijhe - THAG

Prachtig om te zien!♥️ ...

View on Facebook

2 weeks ago

Judo Wijhe - THAG

Vandaag werd er hard gestreden om prijzen! Bij het sinterklaas toernooi in Markelo kwamen Brent, Buck, Vigo, Senn en Rick in actie.
Allemaal gefeliciteerd met je prijs! We gingen natuurlijk ook nog even op de foto samen.
...

View on Facebook

2 weeks ago

Judo Wijhe - THAG

Sinterklaas toernooi is begonnen. Brent heeft geknokt in het eerste blok en won 3 partijen!!💪🏼Pieten zijn aanwezig op het Sinterklaastoernooi!!! ...

View on Facebook