Inschrijven

Mocht je deze website hebben bekeken of via een andere weg informatie hebben gekregen over judo en lijkt het je leuk? Dan kunt u contact opnemen met trainster Renate van der Steege. Dit kunt u doen via telefoon, mail of via het contactformulier op deze website.

Bij de judolessen is het mogelijk om te komen kijken of je het leuk vind, maar je kunt ook gebruik maken van 3 proeflessen. In deze proeflessen kan je kennis maken met judo en mee doen met de les zoals deze altijd zal zijn. Zo heb je een realistisch beeld voor de sport waar je misschien wel voor gaat kiezen.

Als je mee hebt gedaan aan deze 3 lessen dan kun je een keuze maken of je lid wil worden van deze vereniging of dat misschien toch een andere sport beter bij jou past.

Kies je voor judo en wil je je inschrijven? Dan kun je bij trainster Renate van der Steege om een aanmeldsetje vragen, hierin zit onder andere een inschrijfformulier die u kunt opsturen.

________________________________________________________________________________

Door lid te worden van de vereniging, word je ook lid van de Judo bond Nederland. Hieraan zijn de volgende kosten verbonden;

  • Lidmaatschap vereniging: €66,- per half jaar.
  • Lidmaatschap van JBN:
jonger dan 7 jaar € 16,25
jonger dan 12 jaar € 29,75
12-16 jaar € 38,25
17 jaar en ouder € 53,85
Leden via koppeling Jeugdsportfonds (JSF) € 25,00

 

Deze prijzen zijn per jaar. Beide prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen altijd gewijzigd worden.

Facebook

16 hours ago

Judo Wijhe - THAG

Prachtig om te zien!♥️ ...

View on Facebook

2 weeks ago

Judo Wijhe - THAG

Vandaag werd er hard gestreden om prijzen! Bij het sinterklaas toernooi in Markelo kwamen Brent, Buck, Vigo, Senn en Rick in actie.
Allemaal gefeliciteerd met je prijs! We gingen natuurlijk ook nog even op de foto samen.
...

View on Facebook

2 weeks ago

Judo Wijhe - THAG

Sinterklaas toernooi is begonnen. Brent heeft geknokt in het eerste blok en won 3 partijen!!💪🏼Pieten zijn aanwezig op het Sinterklaastoernooi!!! ...

View on Facebook