Welkom bij Judo Wijhe

Geplaatst op: 21 februari 2018

De afgelopen tijd is er gewerkt aan deze website door Martijn Poppen, eigenaar van www.marpo.nl , die deze site gemaakt heeft. Waarvoor vele maken dank. Er wordt op dit moment nog invulling gegeven aan de informatieve pagina’s. Ook zullen er nog verschillende andere opties aan toegevoegd worden. Neem gerust af en toe een kijkje.

Als de site helemaal af is, hopen wij beter informatie te kunnen geven aan judoka’s en ouders. Het is de bedoeling dat er duidelijk en snel informatie wordt verstrekt aan alle betrokkenen. Via deze weg is alles gemakkelijk terug te vinden. Mocht u ideeën of opmerkingen hebben over deze site, neem dan gerust contact op met Renate, of via het contactformulier op deze site.Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.