Grote Clubactie

Geplaatst op: 17 september 2019

Het judo seizoen is weer begonnen! We zijn flink fanatiek van start gegaan, zo ook met de loten. De formulieren zijn uitgedeeld en het verkopen kan beginnen. Locatie Wijhe staat bekend om het fanatiek loten verkopen, daarom hebben we ook dit jaar weer een doel: De meeste loten verkopen. We hopen dit jaar een aantal van 500 te behalen..

Afgelopen jaar waren dit er zo’n 445, dus de lat ligt hoog. De loten kosten €3,- per stuk en 80% van de opbrengst gaat naar de verenging. Hiervan kunnen we nieuwe materialen aanschaffen, een topjudoka inhuren en ervoor zorgen dat de contributie laag blijft. We hebben afgesproken dat elke judoka probeert er minimaal 10 te verkopen, SUCCES!Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.